Publication: Tüketicilerin organik gıdalara yönelik tutumları: Ankara ilinde bir uygulama
cris.virtual.department | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtual.orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.department | 81f28adb-9161-4efa-ac54-781d5fdd079c | |
cris.virtualsource.orcid | 81f28adb-9161-4efa-ac54-781d5fdd079c | |
dc.contributor.advisor | YRD. DOÇ. DR. GÖKNUR ARZU AKYÜZ | |
dc.contributor.author | GÜL,ZEKERİYA | |
dc.date.accessioned | 2024-06-25T09:18:09Z | |
dc.date.available | 2024-06-25T09:18:09Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.department | Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
dc.department | İşletme Ana Bilim Dalı | |
dc.description.pages | 134 | |
dc.identifier.uri | https://acikarsiv.thk.edu.tr/handle/123456789/566 | |
dc.identifier.yoktezid | 465958 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.publisher | TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ | |
dc.subject | İşletme = Business Administration | |
dc.subject | Ankara = Ankara ; Gıda ürünleri = Food products ; Gıdalar = Foods ; Organik gıda = Organic food ; Tüketici davranışı = Consumer behavior ; Tüketici tutumları = Consumer attitudes | |
dc.title | Tüketicilerin organik gıdalara yönelik tutumları: Ankara ilinde bir uygulama | |
dc.title.alternative | Consumers' attitues to organic foods: Application in Ankara province | |
dc.type | Yüksek Lisans | |
dspace.entity.type | Publication |
Files
Original bundle
1 - 1 of 1