Publication:
Tüketicilerin organik gıdalara yönelik tutumları: Ankara ilinde bir uygulama

cris.virtual.department#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtual.orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.department81f28adb-9161-4efa-ac54-781d5fdd079c
cris.virtualsource.orcid81f28adb-9161-4efa-ac54-781d5fdd079c
dc.contributor.advisorYRD. DOÇ. DR. GÖKNUR ARZU AKYÜZ
dc.contributor.authorGÜL,ZEKERİYA
dc.date.accessioned2024-06-25T09:18:09Z
dc.date.available2024-06-25T09:18:09Z
dc.date.issued2017
dc.departmentSosyal Bilimler Enstitüsü
dc.departmentİşletme Ana Bilim Dalı
dc.description.pages134
dc.identifier.urihttps://acikarsiv.thk.edu.tr/handle/123456789/566
dc.identifier.yoktezid465958
dc.language.isoTürkçe
dc.publisherTÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ
dc.subjectİşletme = Business Administration
dc.subjectAnkara = Ankara ; Gıda ürünleri = Food products ; Gıdalar = Foods ; Organik gıda = Organic food ; Tüketici davranışı = Consumer behavior ; Tüketici tutumları = Consumer attitudes
dc.titleTüketicilerin organik gıdalara yönelik tutumları: Ankara ilinde bir uygulama
dc.title.alternativeConsumers' attitues to organic foods: Application in Ankara province
dc.typeYüksek Lisans
dspace.entity.typePublication

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Thumbnail Image
Name:
465958.pdf
Size:
2.54 MB
Format:
Adobe Portable Document Format